Activiteiten

Wintersport

hausfloria
Oktober 24, 2020
1 like
597 Views
Terug

Skiën en snowboarden doet u in het dichtstbijzijnde gebied de Wildkogel Arena. Deze ligt ca 2,5km van het appartement. De bergbahnen zijn goed bereikbaar per auto en er is voldoende parkeergelegenheid. U kunt ook voor de skibus kiezen, deze vertrekt ongeveer 250m vanaf het appartement.

Bij voldoende sneeuw skiet u natuurlijk terug tot bijna bij het appartement. U kunt er ook voor kiezen om iets verderop te gaan skiën in de Zillertal Arena. Dan rijdt u een stuk de pas op tot aan Hochkrimml en stapt u daar de skilift in. Van daaruit skiet u gemakkelijk naar Königsleiten, Gerlos en eventueel zelfs naar Zell am Ziller.

Wanneer u een Zillertal / Wildkogel skipas koopt, kunt u in beide gebieden terecht.

Naast skiën en snowboarden is de omgeving ook perfect om te langlaufen en toerskiën.

de_DEGerman