Over ons

Over ons

Wie zijn wij?

Wij zijn Familie Petiet! Ons gezin bestaat uit Patrick en Lucienne en onze kinderen Floris en Julia. We zijn woonachtig in het prachtige Friesland. Waar we met volle teugen genieten van alles wat ‘het Friese’ ons te bieden heeft, zoals de Friese meren en de prachtige bossen.
Meer...
Maar ons hart klopt sinds lange tijd altijd sneller in Oostenrijk. Reden voor ons, om na een zoektocht van 9 maanden, eind 2020 dit prachtige appartement in het evenzo prachtige Neukirchen am Großvenediger te kopen. Een appartement waar we ons bij de eerste aanblik thuis voelden. (foto Zillertal Arena)
Sleeën in Bramberg

Meer dan alleen skiën.

Doordat we beiden werken en onze kinderen op school zitten, kunnen we hier lang niet zo vaak zijn als we zouden willen. Toch lukt het ons vaak wel om jaarlijks, zowel in de winter, de lente, de zomer (en soms de herfst) in het gebied Königsleiten-Krimml-Wald-Neukirchen-Bramberg te verblijven. Niet alleen in de winter maar alle jaargetijden zijn werkelijk prachtig en de moeite waard om hier door te brengen. De afgelopen jaren heeft de zomer ons laten zien dat er zeker meer is in en om Neukirchen am Großvenediger, dan alleen prachtige sneeuwzekere pistes.

nl_NLDutch