Fietsen

Van ontspannende fietstochtjes tot spannende mountainbiketochten

Er is wel 800 km aan mountainbikepaden in ons vakantiegebied de Hohe Tauern, met uitzicht op de machtige gletsjer tussen de Großglockner en de Großvenediger. Deze paden zorgen voor fietsplezier voor twee heel verschillende soorten manieren van fietsen!

Naast de vele mountainbikepaden die u alleen kunt verkennen, worden er ook een aantal gegidste mountainbiketochten aangeboden. Hierbij verkent u samen met een gids de mooiste plekjes rondom Neukirchen en Bramberg op de mountainbike. De tochten variëren van rustige familietochten op het speciale fietspad, de  Tauernradweg, over paden die perfect geschikt zijn voor e-bikes, tot zwaardere tochten, waarbij een zekere mountainbikeconditie een vereiste is.

Voor nog veel meer informatie bekijk dan vooral de website van de Wildkogel Arena:

https://www.wildkogel-arena.at/nl

of de website van de Zillertal Arena:

 

https://www.zillertalarena.com/nl/arena/winter/zillertal-arena-info.html